Privésauna

  Privésauna 1

  Weg van alles in privésauna 1

  In privésauna 1 spelen de bubbels van de jacuzzi een weldadig spel met je hele lichaam, kun je lekker languit dobberen in het verwarmde zwembad, uitzweten in de hammam of de Finse sauna en je de warmte van de infraroodstralers laten welgevallen. Afkoeling vind je in de regendouche of op het ruimte terras, chillen kan in de relaxzone met ligbedden.

  Wellness met zwembad

  Wellness op zijn best: alle faciliteiten voor een verwenmoment zijn aanwezig. Je hoeft alleen nog van je me-time te genieten.

  Prijzen

  2 uur3 uur4 uur5 uur6 uur
  2 personen € 135€ 185€ 235€ 285€ 335

  Extra

  Extra persoon  = € 25 per persoon per uur.

  Op vrijdagavond vanaf 17 uur, tijdens de weekends, tijdens de herfst-, kerst-, krokus- en paasvakantie, en op feestdagen en brugdagen is er altijd een assortiment hapjes en een fles cava of alcoholvrije bubbels inbegrepen*. Het supplement van € 40 wordt automatisch aangerekend. 

  Ter plaatse kun je dranken en hapjes bestellen. Eigen eten en dranken zijn niet toegelaten.

  Het gebruik van twee handdoeken per persoon en slippers is verplicht. Je kunt die zelf meebrengen of bij ons ter plaatse huren:

  • badjas: 5€ p.p.
  • handdoeken (2 stuks p.p.): € 5 per persoon
  • badslippers : € 2,5 per persoon

  * niet geldig voor de arrangementen Breakfast, Enjoy, Relaxation, Happy Birthday, Summer Deals, arrangementen met overnachting en online deals, tenzij expliciet vermeld.

  Kinderen

  Tarief kinderen = tarief volwassenen
   
  Let op:
  • Inclusief kinderen mogen maximaal vier personen gelijktijdig het saunacomplex betreden.
  • Arrangementen met ontbijt zijn altijd voor twee personen, dus is het niet mogelijk om kinderen mee te brengen als je een ontbijtarrangement gereserveerd hebt.

  Boek je wellnessarrangement

  Reserveer gemakkelijk en vlug online. Je bent maar een paar muisklikken verwijderd van een onvergetelijk wellnessmoment in Lier.

  Pure Sauna
  Mechelsesteenweg 380
  2500 Lier
  BE 0538.975.154

  Telefoon
  +32 3 454 39 49
  E-mail
  info@puresauna.be

  Schrijf in op onze nieuwsbrief en ontvang alle informatie, acties en last-minutepromoties van Pure Sauna.

  Vind ons ook op